Testimonials

Wat zeggen klanten over People & Change

Haar aanpak is direct en duidelijk. Zij geeft je input om over na te denken, wat goed past binnen je eigen ontwikkeling en de organisatie.

Een no-nonsense aanpak en die bovendien snel doordringt tot de kern van de zaak.

I have met her several times and am always surprised about her non-convential methods and themes.

Nathalie zorgt ervoor dat we onze blinde vlekken onderkennen en bewaakt dat we ook tijdens de waan van de dag volhouden. Ze adviseert niet maar activeert, dat helpt enorm voor de resultaten!

Ze verdiept zich voor een training goed in de situatie op de werkvloer en maakt daar op uitstekende wijze gebruik van tijdens de training zelf. Daarbij creëert ze een ontspannen sfeer in de groep, terwijl ze – soms bijna onmerkbaar – daarnaast heel bewust haar doelen nastreeft.

Open, enthousiast, geïnteresseerd,op zoek naar de werkelijke vraag en oplossing, laat zich niet om de tuin leiden, is door de combinatie van echte interesse/nieuwsgierigheid in staat om snel tot de kern door te dringen, stoorzenders en afleiders te ontwijken/onschadelijk te maken en de persoon of menigte op de goede koers te zetten.

Nathalie is straight forward and down-to-earth. By giving a good reflection on the behaviour of contractor and client in a construction project she gives a boost to the cooperation between both parties. I wish every project team someone like Nathalie to help them ahead..

Share This